Verschillende hypotheken

Hypothecaire leningen verschillen in de aard van hun aanbiedingen. Er zijn verschillende aanbetaling eisen, diverse lening termijn opties, en nog meer uiteenlopende rente aanbiedingen die tegemoet te komen aan wat u nodig hebt als een potentiële huis koper. Dit artikel maakt u vertrouwd met de verschillende soorten hypothecaire leningen op basis van de aard van de rente, de verstrekkende instellingen, en lening grootte. Ken het verschil en de combinatiemogelijkheden van de types, zodat u kunt profiteren van wat het beste voor u werkt. Voor het aanvragen van een hypotheek geldt vaak dat je geld lenen zonder bkr toetsing moet bekijken. 

Hypotheken met vaste rente

Een hypotheek met vaste rente is een hypotheek die gedurende de hele looptijd van de lening dezelfde rentevoet behoudt. Dit vertaalt zich in dezelfde betaling bedrag per maand gedurende de looptijd die u ondertekend. Het is de meest populaire hypothecaire lening keuze onder leners en komt in termijnen van 10 jaar, 15 jaar, en 30 jaar. Vaak is het niet mogeijk om een hypotheek af te sluiten waarbij je 400 euro lenen via leningenhypotheek.com gaat. 

Aanpasbare rente hypotheken

Hypothecaire leningen die veranderen in de rente na een vaste periode van tijd is wat bekend staat als een verstelbare rente hypotheek. Ze hebben een lagere initiële rente in vergelijking met de meer populaire vaste rente hypotheek. Dit is ter compensatie van het risico als gevolg van de tarieven die onvoorspelbaar zou kunnen stuiteren naar ongelukkige uitersten gedurende de looptijd van de lening.

Overheidsverzekerde Leningen

Dit zijn hypothecaire leningen die worden gesponsord door de federale overheid. Dat betekent dat wanneer de lener niet betaalt, het de overheid is die de verliezen aan de kredietverstrekker betaalt. De drie soorten door de overheid verzekerde leningen zijn:

VA Leningen

VA Leningen worden gesteund door de United States Veterans Affairs afdeling en wordt aangeboden aan militaire veteranen en hun gezinnen. VA leningen bieden 100% financiering, wat betekent dat het niet de gekwalificeerde kredietnemer vragen om een aanbetaling te doen.

FHA Leningen

Een betaalbare lening aanbod gefinancierd door de Amerikaanse Federal Housing Association, een FHA-lening vereist leners om een 3,5% te betalen in aanbetaling, in welk geval een lener credit score moet 580 of hoger zijn. Als uw kredietscore tussen 500 en 579 ligt, moet u 10% betalen. Degenen die een credit score van 500 en lager hebben komen niet in aanmerking. Dit type lening vraagt de lener te betalen voor een hypotheekverzekering, maar heeft nog steeds meer flexibele toelatingsvoorwaarden dan conventionele hypotheken.

Conventionele hypotheken

Conventionele hypotheken verwijzen naar leningen die niet verzekerd zijn door de overheid. Het wordt aangeboden door de bank en kan een vaste rente of een variabele rente hebben. Conventionele hypotheken hebben gewoonlijk strengere kwalificatie-eisen in tegenstelling tot leningen die door overheidsverzekeraars worden gesteund.

Conforme Lening

Dit type van hypothecaire lening betekent dat het heeft voldaan, geslaagd, en “conform” met Freddie Mac en Fannie Mae’s underwriting criteria in termen van lening grootte.

Jumbo Lening

Een categorie die nog steeds gebaseerd is op de grootte van de lening, een jumbo lening overschrijdt de grootte limiet die is vastgesteld door Freddie Mac en Fannie Mae. Er worden dus strengere eisen gesteld aan leners van jumbo-leningen – hogere kredietscores, hogere rentevoeten en hogere aanbetalingen.

Merk op dat deze categorieën niet op zichzelf staan. Een door de overheid gegarandeerde lening kan bijvoorbeeld een vaste of aanpasbare rente hebben. Het kennen van deze is een goed begin om te beoordelen wat je echt wilt, en maak slimme beslissingen verder uw volgende stappen naar het bezitten van uw droomhuis.